My mistake...thousand apology

Arini ada finishing school program.
Dan aku dah buat sesuatu yang tak sepatutnya.
Issue sensitive for certain people
Dan susah untuk dimaafkan.


Di luar sedar
Dek kerana nervous yang menguasai diri
Takde preparation
Aku boleh bercakap pasal personal life orang di khalayak ramai.
Ape ni?!
Banyak lagi benda yang aku boleh cakap
Pasal ikan
Atau kucing
Tu lebih baik!

Evn for some people
Bende tu bukanla personal sangat
Coz ramai yang dah tau
Tapi...
Aku dah buat sesetengah orang rasa malu
Terasa
Luka lama berdarah kembali
Membangkak dan bernanah!

Aku cuma boleh fikir semua tu
Bila aku dah sedar diri
Tapi...dah terlambat.
Peribahasa terlajak perahu boleh undur
Terlajak kata buruk padahnya memang betul2 sesuai dengan cerita aku ni.

Even dah sorry banyak kali pada orang yang sepatutnya
But still aku rasa bersalah.
Tak tenteram.
And once again
My dear friend...
I apologize for my stupid mistake.

4 comments:

futbolmaster said...

dear, be careful next time, properly susun ur thoughts and words. it is acceptable when ure not ready, but still we hv to hv conscience in whatever we do. dun worry too much.k =)

Cik N said...

i cant properly think when i'm nervous ;(
marah dgn kelemahan diri sndri!

futbolmaster said...

u need more training. more exposure for public speaking. but, actually, u already learn something very important. pengalaman. a truly teacher. now at least u shalready know what r the donts.

Cik N said...

Admitted. Thnx...

 

pepatungkristal.blogspot.com Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez | Distributed by eFree Blogger Help