Ada orang kata...

Kalau lelaki dalam gambar ni dipakaikan tudung...
Rupanya seiras aku. 



Setuju..??? 

GOD...



Sakitnya kaki...
Kat area sendi lutut. Heran...selalunya lagi lama berdiri tak sakit camni pun.
Takkan la sebab usia makin meningkat?

MIHAS 2010

Just follow my colleagues since i have nothing to do yesterday... 

Main entance...
While looking for parking space, sempatlah snap2 ni.
Ingatkan parking free tapi RM5/entry. Ceettt!!
Nasib baik boss bayar kalau tak....heheh

 Selamat menjamu selera... ;)

Sebelum masuk isi form dulu...

Then akan dapat sticker ni

Ni la booth company aku. Lepak sini dulu sebelum serbu booth lain ;)

Banyak sangat booth kat sini. Local and outsiders company all together aku rasa ada la dalam 400 kot. Ke lebih...huhuu
Yang aku ingat FAMA, Sime Darby, Dinding's, Ayamas, Pau Ahmad..n banyak lagi la. So dapat la makan popia n keropok lekor yang berbeza version, dim sum yang sedap giler..rase nak datang and try 2-3 kali...n yang paling pelik aku makan..ikan keli salai.
Aku tak makan ikan keli, tapi dah makan baru tau tu keli...huhuu

Tapi yang paling best booth London Dairy. Sebab...i got this for free!! 

 Chocolate almond ice-cream. Yummy!!!

Tak sia-sia queue..heheh. Maybe coz last day, dorang nak balik dah thats why la slumber je bagi ice-cream ni sorang satu.


 
 See..how cheerful i am with the free creamy ice-cream..haha

This coming weekend ada plan with my beloved sister n niece. Hopefully tak kena kerja on Saturday...
Have a wonderful week readers! 


Appreciation



Very short post i hope.
Just wanna thanx Lyn Yusoff for the special gift.
Dont have time to snap d picture..maybe next tyme.

Nape ek tiba2 je dapat present ni?
Cz i was the top commentator for her blog.
I luv to read her story coz it's real. I mean her real life.
And when i leave a comment for sure she will reply.

Want to know who is the person i'm talking about?
Check it out here.

Have u ever admire someone just by visiting his/her blog?

Iklan dalam berita?


Jarang dapat tengok berita sekarang ni.
Biasanya sampai rumah je dah berita sukan.
Frankly speaking...tak minat langsung nak tengok.

Picture kreadit to google


Heran.
Nape sekarang ni Buletin Utama selitkan promotion.
Last 2 weeks aku tengok promote product 'Malam Jumaat'.
Then 'Permata Hijrah'
'KLMU' pun ada gak.
Dah takda berita ke sampai nak kena selitkan iklan dalam berita?


Will update more...soon


Lama tinggalkan blog.
Blog sendiri dan orang lain.
Keluar dari dunia blog seketika.

Masih dalam proses nak menjalani new life.
Masih belum stabil dan jadual agak huru hara.






Thnx for those yg jenguk sini even tuan tanah takde..
Tunggu sampai masanya Cik N jenguk blog korang ye..

Miss ya..


 

pepatungkristal.blogspot.com Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez | Distributed by eFree Blogger Help