blog.aku


Tak sedar
Dah lebih setahun aku melibatkan diri dalam dunia blog ni.


Bermula dengan suka-suka
Ajakan roomate

Ni la post aku yang pertama
H.I.D.U.P.
30 August 2008.
Bukan di pepatung kristal
but Listen 2 d beat.



Sepanjang setahun ni
Banyak jugalah ilmu yang aku dapat

Sepanjang setahun ni juga
Macam2 yang aku rasa
Segan, takut...
Dan sebab tu juga
Ada suatu masa aku privatekan blog tu

Sekarang ni
Aku dah bertambah minat
Bertambah yakin untuk menulis

Thanx pada semua yang menyokong esp YOU .

~ blink2 tu aku baru belajar...hehe~

4 comments:

futbolmaster said...

diorg dapat membazirkan liquid diorg. hehe.

futbolmaster said...

tapi betul la kan membazir...klu yer pun nak membuktikan cinta mereka yg kononyer unggul..aper brg conteng2 pki liquid...kahwin terus r...tgk sket ader duit ker x...hahahaaha..barulah laju&garang (fast&furious) =p

Cik N said...

aiiyook salah column la nk comment.;p

tk mampu lg la tu nak kawin baru mampu beli liquid paper je. 2pun mahal tu rm4.90 ;D

futbolmaster said...

hahahaha..tersilap2...maafla yer..penat sgt td...

 

pepatungkristal.blogspot.com Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez | Distributed by eFree Blogger Help