Happy Deepavali






Huhuhu..baru nak wish. Actually dalam pale n takde sape pun yang sambut Deepavali melainkan jiran2 kat umah sewa aku ni. Sebelah n atas. Meriah tak hengat! Dengan open house...bunga api... Mercun pun ade.
Kalau raya puasa sh alam ni senyap sunyi sume pakat2 bakar mercun kat kg. Mane bley men mercun kan t kene saman. Tapi Deepavali ni dorg slumber jer...!!! Bukan Indian je Melayu pun join sekaki. Ceeiittt!!!

Malam semalam before tido aku dengar jiran aku menyanyi. Unplugged gitu.
Lagu tu best. Soft jek. Sebutan memang langsung tak dapat tangkap. English bukan, Tamil lagi la bukan.
Even kuat, tapi takdela rase nak bakar umah diorang. Kate 1 Malaysia kan? (^_^)V
 

3 comments:

futbolmaster said...

yeah

MsAnisSyahirah said...

kat kawasan umah ku ramai org yg mnyambut deepavali..
mercun bunyi bertalu2..

tp diamkn saje...sebab mase raye pun kitorang de bakar mercun gak kan...

hihihi...

Cik N said...

MsAnisSyahirah:.
Betul3 bisr je..raye ade mercun baru meriah..tumpang sekaki.. ;)

 

pepatungkristal.blogspot.com Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez | Distributed by eFree Blogger Help