Somebody asked me...


Its been almost 3 months...camne kerja sini?

Frankly speaking...Aku suka kerja ni. Even mula2 dulu tension gilerr coz banyak sangat benda yang aku tak tau. Tak pernah jumpa pun..but now makin best coz semakin banyak yang aku tau.
Even meja aku tu jarang2 nak lapang dan tersusun kemas (accept kalau nak balik la..) tapi aku suka. Lagi semak meja tu lagi lagi bagus which means lagi banyak kerja (aku takkan ada masa nak fikir pasal benda lain melainkan kerja).

Macam dan rosak je bunyinya aku ni..hahaaa
Hopefully ni bukan cinta monyet! ;)

*mY chOcLuV pernah nak belikan souvenir untuk letak atas meja...tapi taku terpaksa tolak...tengok la meja aku tu..celah mane nk letak sayang oooiii

Heran...







I'm watching Aduan Rakyat right now.
Issue bekalan air paip.
Bukan kat kawasan pedalaman cam kat Sabah & Sarawak
kat Pahang je. Felda pulak tu.
Nangis2 pakcik2 tu luahkan perasaan.



Zaman millennium ni pun ada lagi tempat yang takda belakan air?



Lambat sudaa...



Hepy Belated Birthday...



My beloved...chOcLuV

Luv u...always...muuahhh!!!


Mau balik kampung...yuhooo!!!


Hajat tak sampai


Ingatkan nak introduce my laling arini
Tapi entah kenapa tak dapat nak upload gambar pulak.
Either blogger problem or my broadband bengong.
Next time maybe...

Lega..dapat bawak dia pergi medical check up.
Even berkerut dahi coz beberapa keping not 50 terbang dari purse murahan aku ni
But still rasa berbaloi.
Rasa lebih confident dan selamat.

We will live happily ever after..ngeh3..  


Kelapa Thailand



I was in the lab yesterday when Jess, my manager came...


"N, I simpan desert untuk you. Ada atas meja"


Tak pernah imagine desert itu berupa seperti ini...


Kelapa Thailand
Terasa sayang nak makan..sangat comel ;)
Kelapa muda yang sangat cute. Dalamnya air kelapa yang dijadikan jelly, dengan isi kelapa yang masih fresh. Sebab tu nampak isi kelapa kat atas. Air kelapa dah jadi jelly.
Then di-wrap sekali dengan sudu plastic tu.


How does it taste? Sooo...refreshing!!
Sangat2 fresh dan sedap. Makan pulak masa tengah sejuk.

Bak kata Lyn Yusuf
Bila lalu dekat tekak syiookkk ooo...haha  


Till this moment aku masih tak tau sape yang provide desert tu ek?
Pelik tapi malas nak siasat coz bende dah selamat masuk dalam perut... 

Btw..terima kasih daun keladi  
 

pepatungkristal.blogspot.com Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez | Distributed by eFree Blogger Help