Jabatan Pendaftaran Negara



Tajuk skema jek...

Cuti arini ingatkan dpt rest tapi tak pun...
Kisahnye pagi tadi aku g bank nk buka akaun baru.
Tapi MyKad rejected coz cip rosak.
Xle proceed selagi x renew. Hampeh tul la.



 Terpaksa ke JPN untuk renew MyKad.



Tengok tu tak sengaja rosak pun kene bayar RM10.
Mata duitan sungguh [mengata diri sndri]

Tension jek. Mmg xberkualiti la MyKad ni.
Baru 5 tahun gune. Kad bank ni haaa lagi lame tak rosak2 pun.


Ramai plak org arini. Maklumla cuti sekolah..
Masing2 bwk anak buat MyKad.
Yg buat MyKad sorg jek tp dtg 1 famly.
Bg moral support..


Tengokla bercinta nak tgu sampai turn aku tu

Tapi nasib baik dtg JPN Putrajaya so MyKad tu boleh siap within 24hrs.
And yg paling best boleh wakilkan my sis utk amek MyKad tu esok petang..

Tak marah kat kakak kaunter tu
Tapi bengang kat JPN.
Menyusahkan idup jek!



Kembali...



Waa...lamenye x jenguk blog ni huhuu
Touching2

Just nk say thanx for those yang selalu jenguk2 Pepatung Kristal ni even tuan tanah kedarung tak sambut pun..hukhuk

Xde plan lagi nak update story pasal life skrg ni tp akan update gak esok or lusa...Insyaallah...
Nak g melawat teratak blogger lain dulu. Daaa...


 

pepatungkristal.blogspot.com Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez | Distributed by eFree Blogger Help