Somebody asked me...


Its been almost 3 months...camne kerja sini?

Frankly speaking...Aku suka kerja ni. Even mula2 dulu tension gilerr coz banyak sangat benda yang aku tak tau. Tak pernah jumpa pun..but now makin best coz semakin banyak yang aku tau.
Even meja aku tu jarang2 nak lapang dan tersusun kemas (accept kalau nak balik la..) tapi aku suka. Lagi semak meja tu lagi lagi bagus which means lagi banyak kerja (aku takkan ada masa nak fikir pasal benda lain melainkan kerja).

Macam dan rosak je bunyinya aku ni..hahaaa
Hopefully ni bukan cinta monyet! ;)

*mY chOcLuV pernah nak belikan souvenir untuk letak atas meja...tapi taku terpaksa tolak...tengok la meja aku tu..celah mane nk letak sayang oooiii

8 comments:

theSkycrapper said...

suruh choclove kau beli meja lain je la as hadiah..kesian pulak aku tgk meja kau tu..hahaha

Cik N said...

@theSkycrapper

hahaaa sengal :p

Forever Me said...

tak boleh yg letak..beli le yg leh tempek kt dinding nun..hahaha suruh die wat poster gambo die besor2 ye... =)

Lyn Yusoff said...

semangat bekerja namenyer tuh..
ehehehee

cEro said...

alaa, suh mr chOcLuV tu je jd hiasan atas meja..
dia tu kecik, boleh sumbat2 je memane..
hahaha

Cik N said...

@Forever Me

Weyh x pasal2 ur fired! Suke2 je nk tempek gmbr kt wallpaper bos aku. mahal tu..hukhuk

Tempek kt dinding bilik sndri xpe..x cukup dinding kt syiling aku tepek..hahaa :p

Cik N said...

Yeah bersemangat!!
Boring la duk dorg2 kalau x keje cam sedey jerkk..huhuuu (T_T)

Cik N said...

@cEro

Die mmg kecik smpi boleh duk selesa dlm ati aku ni...[muahahaaa....ape igt ko sorg je bley kuar ayt sadis camtu? :p]

 

pepatungkristal.blogspot.com Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez | Distributed by eFree Blogger Help