Kelapa Thailand



I was in the lab yesterday when Jess, my manager came...


"N, I simpan desert untuk you. Ada atas meja"


Tak pernah imagine desert itu berupa seperti ini...


Kelapa Thailand
Terasa sayang nak makan..sangat comel ;)
Kelapa muda yang sangat cute. Dalamnya air kelapa yang dijadikan jelly, dengan isi kelapa yang masih fresh. Sebab tu nampak isi kelapa kat atas. Air kelapa dah jadi jelly.
Then di-wrap sekali dengan sudu plastic tu.


How does it taste? Sooo...refreshing!!
Sangat2 fresh dan sedap. Makan pulak masa tengah sejuk.

Bak kata Lyn Yusuf
Bila lalu dekat tekak syiookkk ooo...haha  


Till this moment aku masih tak tau sape yang provide desert tu ek?
Pelik tapi malas nak siasat coz bende dah selamat masuk dalam perut... 

Btw..terima kasih daun keladi  

11 comments:

Ch@ Ch@ said...

ayoo..tgh pun dah menyelerakan...

cEro said...

air liur aku meleleh...

Cik N said...

@Ch@ Ch@

Yup! Mesti d jual kat mane2 ni...tp x penah jumpe lg..

Cik N said...

@cEro

Lap cepat basah t.. :p

Cik N said...

@cEro

Cepat lap t basah sini.. :p

yoro okino said...

aku xthu nape aku xsuke air kelape..nmpk sedap

futbolmaster said...

baik bos tu

enjelinajolipit said...

da masuk perut dan da selamat masuk loji kot. hahahaha

Cik N said...

@yoro okino

Aik ade ek org x suke air kelapa...
Air kelapa bagus tau..neutralkan badan ;)

Cik N said...

@futbolmaster

bkn bos yg bg kot...

Cik N said...

@enjelinajolipit

Erkk..macam belum...

 

pepatungkristal.blogspot.com Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez | Distributed by eFree Blogger Help