Kekasih gelap ku...



Mr Pua Khein-Seng
kakakaka...


Founder thumb drive/pendrive/flash drive.
BM ape ek tak dapat fikir plak.

Interesting baca kisah hidup dia ni. Aku baca je tapi tak tau la betul ke idak kan.
Asal Sekinchan.
Currently stay in Taiwan. Bisness kat sana kann...

Dulu nak further study but local U reject.
I don't think dia tak layak but kuota kot.
So Mr Pua ni bwk diri study kat Taiwan.
The worse part was his proposal about pendrive was rejected by Malaysian authorities.
OMG rugi!
Sangat rugi.
Nak wat cane kan dah terlambat...

Tapi aritu die kuar paper.
Reporter tanya favourite place dia mana dia kata Malaysia.
Pandai hang jawab Pua.
Senyum manis lagi.
Dalam hati tu bernanah jek...huhuu

Btw...dia dah kawen. Ada 3 org anak.

2 comments:

futbolmaster said...

(kali nie betul hehehe)...founder pendrive? die yg buat pendrive ke?

Cik N said...

yup2. die yg propose means royalty die dapat r. pakcik kayo!!

 

pepatungkristal.blogspot.com Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez | Distributed by eFree Blogger Help