FYP presentation



Guideline for FYP presentation dah dapat.
Present this coming Thursday.
Script tak siap lagi tapi aku dah nervous.
Ceeiiittt!! Sungguh la takde bakat nak jadi public speaker.
Cane nak jadi datin ni..??? ~angan2~

Nak slide simple less than 10 slides takde masalah.
Tapi nak suh present within 6 minutes tu agak bermasalah sikit la.
Present HRM yang main2 tu pun aku amek dekat 8 minit ni lagi la FYP.
Banyak kot nak ckp especially kat results and discussion.
Hope dapat pk dengan waras.
Masukkan ape yang penting dan keluarkan apa2 yang tak berapa penting.
Wish me LUCKssss!!!



 

pepatungkristal.blogspot.com Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez | Distributed by eFree Blogger Help