Yeeehoooo...!!!


Bertuah punye budak
Orang waktu2 exam ni duk diam2 bace buku
Aku boleh g shopping

Dari rumah dah bercita2
Nak beli cardigan.
Budget RM30.

At 1st tertarik dengan yg ni...dark brown. Cute!
Tapi cam tak sesuai nak bwk g class.
[Berfikir seperti taknak grad lagi]


Tak jadi la amek tu...amek yg bawah ni...
Lebih sopan kannn??




Lepas ni boleh la focus study yek!
Sekali lagi terpaksa mengakui fakta ni betul.
Shopping boleh release tension dan menyihatkan!

8 comments:

Lyn Yusoff said...

wah!!
nak exam pun sempat g shopping yer..
advance tul. hehe

Cik N said...

haha...lupe diri sekejap ;p

jeBateja said...

Uikkk...bagus tu...elok di amalkan setiap masa dan setiap ketika...errr...kopak lah duit...

Forever Me said...

haaa...amalkan selalu...t depress blaja hlg...gerenti..tp pehtu pokai le...hihi cari duit byk2..ajak aku skali g soping...

Cik N said...

tak dpt r nak amalkan selalu t stress sebab pokai plak..huhuu

Hidayah said...

my fren lagi best.. minggu2 exam.. die stress... kuar shopping.. beli handphone baru..hahaha...tp therapy ni x boley nk diamalkan selalu la.. gilo pe nk beli hp bru setiap kali stress... hehehe

Forever Me said...

tp soping adalah sgt best...even untuk org yg semekin cm aku nih...cuci mata sudaaa...lebey2 xleh..hahaha...excited nk tgk...tp nk beli pikir berkali2...hmmm...

Cik N said...

Hidayah:.....waaahhh bestnyer!!! 2 mmg bley cover stress utk setahun tu haha...

Forever me:.....window2 pun jadi la aslkan heppy....(^_^)V

 

pepatungkristal.blogspot.com Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez | Distributed by eFree Blogger Help