Lepas geram version tuan rumah kedarung II



Bukan saje2 nak geram...

Selalu desak bayar sewa awal. Penyewa yang budiman ni ikutkan je sampai la terlalu awal bayar. 20hb October dah bayar sewa untuk bulan November. Gilerr awal. Bukan bulan October je ye..semua bulan pun camtu gak. Sepatutnye bulan 11 baru la bayar or paling awal 30/31hb.

Bulan puasa yang lepas 15hb dia dah mintak duit sewa. Alasan nak guna duit balik kampung beraya. Yela..kitorg pun ikutkan je...kitorg tak balik raya tahun ni raye shah alam jekk...

Bulan 8 lepas kitorg mintak die datang betulkan toilet flush yang kejap function kejap tak. Die promise kalau 'abang' free t dtg tengok. Sampai arini x free2 pun 'abang' die tu.

Ade 1 bulan tu aku demam. Takde sape kat umah. Sume kat kampung. Tak sempat nak bayar sewa. Mlm 19hb die dah message. Aku kate sabarla tunggu 29hb malam coz i need somebody hantarkan aku ke ATM. Tapi tak reti sabar asyik SMS and call. Tapi tak jawab pun. Adooi la..nasib baik aku ni penyabar. Tahan jela n 20hb malam baru bayar.

Ade lagi tapi dah tak larat nak type...
    ~Die dah cukup lama kumpul lemak~

    2 comments:

     

    pepatungkristal.blogspot.com Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez | Distributed by eFree Blogger Help