My Asam Pedas Shop




Gambar dicilok dari blog tauke kedai...Linda Onn.
Located in Food Court area..

 

Ada dalam 6 main menu. Tapi dah nama My Asam Pedas Shop mestila try asam pedas dulu.


Order nasi puteh...served together with ulam n sambal belacan.

 
Then....asam pedas ikan pari...

 
 Kailan goreng daging..

 

Asam pedas tu memang kene dengan tekak aku. Cukup masam. Tapi kalau tambah pedas lagi masyuk. Boleh tangkap leleh punyelah! ;p
Kailan die macam salad tapi bukan. Tak kesah r..yang penting sedap dimakan ;)

Untuk student cam aku ni..sekali sekala boleh la...
1 mangkuk asam pedas yang ada seketul ikan pari tu berharga RM6+nasi puteh RM1.80. Kalau aku makan sorang memang tak la..tapi bile share boleh la...

Kenyang perut suka hati...!!  (^_^)V


6 comments:

Hidayah said...

student UiTm eh?

futbolmaster said...

esok nak makan asam pedas kat medan =p

Cik N said...

Hidayah:.....yup2. tapi dah nak grad dah...

Cik N said...

futbolmaster:.....asm pedas medan pun sedap gak. selalu amek kuah die..
kuah jer..ikan x smpi ati tgk besar sgt..huhuhuuuu

chugie said...

wow..nampak besh lah.. should try this!!

Cik N said...

chugie:.....ya u shud try ;)

 

pepatungkristal.blogspot.com Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez | Distributed by eFree Blogger Help