KENDURI vs TEST





home sweet home

Last week i called my mom. She said nak buat baca Yaasin dis coming Saturday.
Kan ke cuti Deepavali....
Bagus kan? Deepavali baca Yaasin. Terhindar dari sebarang malapetaka.
Insyaallah....


Somebody told me almost every Christmast ade je bende tak baik jadi.
So..why don't masa Christmas nanti kite pakat2 baca Yaasin ;)

Since takde field trip.
Aku dah berniat dah nak balik.
Tolong la pape yang patut.
Mak tu bukan la sihat sangat.
Abah pun sejak accident tak digalakkan buat keje berat.
Ikut die memang boleh je sume
Tapi..kalau alignment pelvic to lari
Satu hal la pulak nak g adjust blk
Adik2 aku lelaki boleh take over keje abah.
Keje kasar boleh
Yang halus ni tak dapat la kan...
Boleh tu boleh
Cam potong sayur ke...
Tak memperkecilkan kemampuan dorg
Tapi hasilnya agak manyanyat hati jugak la.

But semalam aku dapat tau next Monday ada test la plk.
Dah la banyak nak kene bacaa...huhuu
Hmm...really hope my sis boleh balik.

~rindu kat syasya..huhuu~

3 comments:

Mr PenyuBiru said...

betul tu. kalu kita rujuk kembali kejadian² bencana alam yg besar² sblm ni,semuanya berlaku dipenghujung tahun.

Cik N said...

banyakkan doa supaya dijauhkan dari semua bencana..

futbolmaster said...

amiiinnn...=)...

 

pepatungkristal.blogspot.com Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez | Distributed by eFree Blogger Help