Aku blogger tegar.


Title mesti gempak! ;p
Ada orang heran
Rajin betul la...Cik N ni update blog.
1 hari dekat 5 entry.
Haha....
Rahsianya....

Iklan jap...hihiii

Sehari paling banyak aku akan buat 2-3 entry je.
Tu pun kalau ade cerita panas yang tak boleh tunggu la...
Selebihnya scheduled.
Aku buat bile aku free...weekend la biasenye.
Prepare terus dalam 10 entry and setkan bile nak publish.
Bile dah set, sampai masa akan publish automatic.
Sume active blogger pun buat camni gak...;) 

Even busy kat fac dari pagi sampai petang tapi tetap ada entry baru.
Tu sume sebab nak mencapat matlamat yang 1 itu.....
Ape die?? Rahsia...hanya aku n dia yang tau...keh keh keh (^_^)V


4 comments:

saya lah said...

tukar adres tak bg tau!

Cik N said...

eee...dg gtau la die yg x cek.
dh tau ni ari2 dtg tau bwk buah tgn n tlg klik2 nufnangg ;)

futbolmaster said...

nuffnang2

Cik N said...

(^_^)V

 

pepatungkristal.blogspot.com Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez | Distributed by eFree Blogger Help