i-City

Tak plan pun nak pergi
So tak bawak camre just gune camre nset
Dan hasilnya....hmmm paham2 jela
Dengki giler dgn orang2 yang dtg dgn DSLR
Lens panjang sekaki...huhuuu




Seriously memang enjoy kat sini
Terpegun tengok lampu2 yang sangat2 cantik!
Rase taknak balik
Tapi traffic memang teruk
Jam giler esp. kalau pergi weekend.
Yela bende ni malam je ade...

Even aku enjoy
Tapi aku masih musykil
Macam membazir letric je...
Just like mY chOcLuV said...
Increasing global warming.

Ape motif buat bende ni ek..??

7 comments:

futbolmaster said...

poyo giler chocluv tu,kater increasing global warming konon...dier layan gak hahahahahahahhaha

Cik N said...

futbolmaster: die mmg poyo...haha
tp layan r dah depan mata..;)

cEro said...

mmg chocluv tu poyo habes laa...
aku nak gi gak, nak gak sumbangkan global warming..
hahaha...

futbolmaster said...

kentot cero jer dah sumbang 5% kpd global warming..haisyy

theSkycrapper said...

dua2 poyo..hahahaha..memang cantik..dah pegi a few times..nice scenery..

smart nobita said...

lampu menyumbang kepada global warming ek??

Cik N said...

sume pun mmg poyo gilerr sbb tu boleh jd couple gay :p

smart nobita: lbey kurang cam peribahasa sikit2 lama2 jd bukit gheee....;)
jgn lupe join earth hour 2010 yek!

 

pepatungkristal.blogspot.com Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez | Distributed by eFree Blogger Help