V3 Samseng Jalanan



2/5 bintang.
Aku rase kalau cite ni diharamkan terus aritu pun takpe..
Pelakon ok...tak banyak pun nak komen.
Tapi story line hampeh.
Tengok cerekarama lagi baik.
Nampak kosong. Tak nampak pun mesej yang nak disampaikan.
Ade pulak aksi2 yang tak sepatutnye [tak penting pun..]
No wonder la orang tak sampai suku panggung pun..hmmm


p/s: aku bersuara untuk RM10 yang terbang melayang.

14 comments:

futbolmaster said...

hmmmm...10 klu wat karaoke lg best..xpun makan sate ker..haha

budinol said...

betul tu. seploh hengget tu da dapat satu selipar bata dah. pergh.

Cik N said...

fitbolmater: karaoke?? sejak bile ni...

budin: rase nk baling sliper kt farid kamil

Legasi Piston Pecah said...

saya setuju....!
lebih baik farid kamil tumpukan pada arahan saja..

v4virus said...

gilerw bosan...aku xpaham lansung cite nih...bg saperw yg nak tgok...aku xleh la nak halang...sbb local film kn saperw lg nak support klu bkn kte..so beli jerw tiket wat sedekah...jgn masuk cinema 2....nnti korg mesti maki nyerw cam aku nih...:D...

theSkycrapper said...

hoya?..nasik baik aku x terfikir pun nak tgk..mari karaoke dan makan sate rmai2!..yea!..

cEro said...

pd aku, kesian farid kamil sbb byk scene kena potong...
ending pon sedey sbb tulis kat skrin je...
rm10 utk ini? tak berbaloi kot...
byk sgt tak logik...
boleh plak dr kedah jd pelarian kt kl slamt sejahtera plak...
polis tak buru ke??
tak kuar paper ke??
yg lg tak best, nmpak mcam org KL ni sume jahat...
tmbah2 yg bermoto...
siot sungguh...

Cik N said...

Piston Pecah & v4 virus:

Memang la bagus niat nk support local product. Tapi kalau camni...xyah r..rugi jek. Lg baik beli topup g vote bdk2 AF..huhuu

Kesian Farid 1st time direct cite hampeh..

Cik N said...

Skycrapper: Jangan pernah fikir pun nak tgk cite tu. Serius!

shukjessa said...

huhahaha aritu smgt nak tgk cite nih sbb iklan gempak. tp pas ramai member2 komen cite ni tabley blah, kene pk byk kali. walaupun aku byr 6 hengget, sbb aku tgk hari biase early bird hehe, tp kalo aku tgk dan tetido rugi gak. 6 hengget baik aku makan nasi goreng usa hehe. AAAAA takde cite komedi best kew?

Aku tgh layar lara dan patah hati nih, nak tgk komedi je kasi gelak pecah perut...

shukjessa said...

haha by the way N, poster yg ko letak ni poster yg kene banned tu kan?

hahaha wow~~

Cik N said...

cEro: kalau nak cite yang tak logicnye memang byk gilerrr. yg aku paling x puas ati..boleh pelak intan ladyana, accountant suke2 ati je bwk mat rempit tido kat umah. padahal baru jumpe sx. giler ke ape?

aku rase imej org yg bermotor ni mmg dh tercemar. x byk pun sikit. sumenye sebab mat2 rempit yg x abes2 wat hal. sedey r bile aku nek moto...huhuu

Cik N said...

shuk: hahhaa...yup! agak2 blog aku kene banned x sbb publish poster tu? huhuu...

yg aku tau skrg ni xde cite klkr pun...next month ade kot. tu pun x klkr sgt la...romantic comedy

Cik N said...
This comment has been removed by the author.
 

pepatungkristal.blogspot.com Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez | Distributed by eFree Blogger Help