Ustazah Lemas!

Bace tak story tu semalam?
Ustazah, tudung labuh
Study kt U Timur Tengah
Kene cekup coz duk dalam bilik
Dengan laki lain [bkn muhrim ye...]

Masa kene cekup tu
Husband kat Mekah.
Ish3...
Husband punyela baik
Nak jaga nama famly
Tolong cover lagi
Kononnya dia yang suruh lelaki tu
Jemput wife dia...
Even wife dia dah call mintak cerai.

Hmmm...banyak giler nak komen ni
Tapi nak tengok komen korang dulu la...hehe

[mode kepochii...hehe]


12 comments:

¶A.K.I¶ said...

huh!~ kat mne jadi ni?? ap laa... manusia skrg xley tgk fizikal aje... dalaman pon kne slongkar gak!

Anonymous said...

citer2 mcm nih jgn nak trus cayer jerk ...
lebih2 lg drp pen'sensasi' story ...
takut nanti , tukang bawak citer untung sale story juta2 , tuan punyer badan trauma tanggung fitnah sampai ke mati

theSkycrapper said...

btol N!..setuju dgn anonymous..elok jgn komen yang bukan2..harap je la jgn jadi dkt diri sendiri, fam & kwn2 kan..

(my 1st serious comment!..terasa hebat betul!)..^o^

cEro said...

kalo seperti ape yg dikatakan,
aku respek kt laki dia...
tp utk pompuan tu, rasenye mcam tak patut laa...
nk cerai pon takyah laa wat zina dgn org len..
kalo nk wat zina pon, cabut arr tudung tu dulu...
(hahaha, ucapan org jahil)

futbolmaster said...

ooooo
aaaaa
eeeee
iiii
uuuuu

enjelinajolipit said...

xtau nak cakap pe. zaman sekarang ni, tudung labuh x mencerminkan hati secara total. tak malu! ni la punca orrg ramai dok mengutuk pompuan pakai tudung

Cik N said...

@ki:

mane ek...lupe plk..haha bace kt metro. sng cite la kan...dnt judge d book by its cover ;)

anonym & skycrapper:

betul..aku sbg pembaca xla salahkan org tu bulat2. manusia ni kan ke mcm2 masalah. xtau ape sbnrnye yg jadi n ape yg org tu fikirkan. just amek iktibar..kalau dh jadi isteri nanti jgn la wt bende2 yg memalukan diri n famly.. ;)

Cik N said...

cEro:

even aku pmuan but still kalau betul aku rs x patut la wt camtu. agk heran la...asl la lately byk sgt cite isteri curang. ape mslh sbnrnye ek...??

Cik N said...

futbolmaster: ..............???

enjelinajolie:

bace tajuk pun dah bikin panas 'ustazah'. pasni mesti ade yg pandang serong tak percaya kt ustazah..huhuu sabar jela

niny said...

manusia2. yang penting hati kene baik. :)

PakManJutawan said...

masa tu aku ada sama, tengok depa kena cekup. banyak gambarx yg sensasi xxx aku ambil. siap berkemban lg masya'Allah! jom layan http://www.jushebat.com/pakmanjutawan

Anonymous said...

alahai.. tudung labuh ke, benang seurat ke, kopiah ke, cap terbalik ke, kita semua bukannya maksum. doakan je la utk sesapa yg dah buat silap tu terutamanya DIRI SENDIRI segala yg terbaeeeekkkkkk...

 

pepatungkristal.blogspot.com Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez | Distributed by eFree Blogger Help