Hanjeeng dan sport rim.




Kenapa kucing dan anjing kalau dapat peluang
[tgk kiri kanan line clear, agak2 x kena baling slipper]
Menatang nih akan kencing kat rim kereta, moto mahupun basikal.

Pagi tadi aku OTW nak g keje
Lalu kat kawasan bukit ni
Area orang jogging tiap2 pagi dan petang.
So banyak la kereta parking tepi jalan.

Ade sekor hanjing ni
Pancut baeeekkk punyer kat rim kete ni.
Diulangi
Bukan kat tayar ye tapi kat sport rim BMW sport kaler puteh.

Apsal die x pancut kat rim Kancil ke, Myvi ke, Iswara ke, van jual air ke...
Kencing pun nak pilih tempat hi-class?

harap maaf jika bahasa yang digunakan menyentap jiwa.

7 comments:

budinol said...

name pun hanjeng. kencing merate ah.
kalau name azham baru la kencing kat jamban.

cEro said...

sbb takde toilet khusus utk anjing...
sbb tu diorg kencing merata...

(woit, ajar aku camne nak wat text kelip2 tu..cambest jeee..)

shukjessa said...

setahu aku, diorg pancut sbb tanda kawasan. so kalo ade kereta BMW pun sbb die bau takde kesan air kencing or suci lagi, so die tanda la ni kawasan jajahan aku. sbb diorang kencing kejap je kot bukan mcm manusia siap bwk paper, magz dlm tandas duduk berejam2 sampai kering hahaha

Cik N said...

Budin: rindu gilerr ko kt azham ek..asal masuk sini je sebut2 name die

Cik N said...

cEro: hahaaa...tp kt oversea ade r. aritu baru aku tgk kt tv hotel utk anjing..huhuu

senang je nk wt mende tu...


masukkan ayat ko


simple kan??

Cik N said...

eh x menjadik plk...

xpe camni

taip perkataan < blink> pastu taip perkataan yang ko nak
pastu tutup dengan < / blink >

Cik N said...

shuk: giler demand nak kawasan hi-class jek..haha
betul la tu kot cam harimau...

 

pepatungkristal.blogspot.com Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez | Distributed by eFree Blogger Help