Dan pemenangnya jatuh kepada...


Beautiful Blogger Awad.
Aku dapat dari blogger yang agak beautiful gak la..ahakz
Thnx to him.
Ade few rules...but i want t break d rules. Boleh??

Skycrapper thanx alot. 
Camnepun aku tetap tunggu award ko wat sendri.
Nak ade gambar moto k! 

I really appreciated whoever yang menjengah2 ke sini
Yang selalu tumpang2 lalu
Main click2 kat ads yg kelip2
Guling2 sambil mencurahkan idea2 bernas
Mahupun menambahkan bilangan comment pada setiap post.
Tak dilupakan semua followers yang harini (23th March 2010)
berjumlah 107 orang.

Coz of that...saya dengan berbesar hati, riak, lagi meninggi diri
menganugerahkan award ini kepada anda semua


Takle riak sangat coz copy award org..gheee
Tiada paksaan sape2 nak amek dipersilakan...
Besenye ibu2 je yg kesah bende2 camni.
Bapak2 sume wat dono jer... Momantai...ikut korg la..
 
But aku nk highlightkan few names yang selalu menwar-warkan kedatangan mereka ke pepatung kristal ni:

futbolmaster     mr cEro     shukjessa     skycrapper lagi     jelinajoli     hanaa     one-ny     mamazahra     legacy piston pecah    @ki     mama izzti

7 perkara pasal aku: Sila refer ke page Cik N


10 comments:

theSkycrapper said...

"agak beautiful"?..hehe..welcome N..aku x pandai la buat link2 ni..igt tadi nak buat gak..tp last2 surrender je..hahaha

enjelinajolipit said...

bole tak nak prin pastu fremkan? cun jugak ni tempek kat dinding rumah.. kan??

shukjessa said...

hahahah aku dtg, aku bace, kalo bes aku komen, kalo tak bes aku komen. sbb aku bosan, so kene tulis sesuatu hehehe

cEro said...

nama aku ade...
waaaaaa...
beautiful ke??

Cik N said...

skycrapper: simple je link tu cume ko kene ade internet connection pantas. kalau loading page cam siput sedut mmg menaikkan darah jer...

ye...anda agak beautiful :l:

Cik N said...

jelina: boleh sgt...tutup sikit dekorasi dinding rumah yang x bp nak beautiful tu..

Cik N said...

shuk: terima kasih daun ceri...selalu2 la singgah sini...

ko bosan kalau masuk sini bkn lg bosan ke...?? :k:

Cik N said...

cEro: beautiul kat dalam kowt... :l:

penghargaan utk orang2 yg selalu singgah buang angin kat sini...

futbolmaster said...

maybe i shouldnt be listed

Cik N said...

futbolmaster: ur no 1 in my list! cz ur my no 1 fan miahahaa...;)

 

pepatungkristal.blogspot.com Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez | Distributed by eFree Blogger Help