Roti Canai Banjir yang menjadi igauan...



I really miss this...
Roti canai banjir cafe Menara SAAS.

Roti yang lembut
Kuah dhal yang pekat dan sentiasa panas.

Tak jumpa lagi kat tempat lain yang serupe camni...


9 comments:

budinol said...

ini kat muar ni banyak ni macam gini. tapi kat batu pahat mmg xde yang cenggini de. so ko akan menyesal kawin org batu pahat. btol x abe bro?
weh arini aku mandi due kali beb. aku rase aku sorg je kat sini yang mandi due kali sehari. bagus gile aku.

theSkycrapper said...

dtg la sini sekali sekala N..ada je brother jual roti canai tu lg..=D..

futbolmaster said...

budin: aku raser ko mampus cepat sket lagi bagus r hahahaha

shukjessa said...

hahah mmg la bes N sbb kuah amek sendri, nak buh satu plastik pun pakcik tu tak marah hahaha

budinol said...

zham. jgn do. nnt aku x sempat nk belikan spender V.S yang ko kirim tu.

Cik N said...

budin: yeke? mane ko tau ni? blk muar pun jarang..poyo jerk.. :p

Cik N said...

Skycrapper: kalau aku dtg pun weekend mesti x bukak kan...huhuu
xde delivery service ke ek? :p

Cik N said...

futbolmaster: jgn r lum sempat pau budin lagi nih. nak gak..haha

Cik N said...

shuk: betul2 mmg betul2 banjir roti tu..haha
aku suke kuah die byk sayur x cam dhal mamak kosong x best

 

pepatungkristal.blogspot.com Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez | Distributed by eFree Blogger Help