Dunia...



Disebabkan sibuk dengan hal2 dunia sendiri
Aku terkeluar dari dunia yang sebenar

Berita Sultan Johor mangkat aku dapat tau lewat 3 jam
[Thnx to u...yg inform]
Takziah buat seluruh warga Johor.

Dan aku terlepas beberapa cerita
Article yang menghina Almarhum Sultan
Aku just tau dari paper
[Nseb bek tak pikir panjang kuarkan rm1.50 beli paper hari2]
Dan bila try nak baca article sebenar dr blog
Post tu dah removed.
Dan ada blog yg dah tutup terus or tukar URL.
Cisss!!!

Aku just nk tau isi sebenar article tu
Ragu2 bila tau dari paper dan dgr cerita orang lain.

Hebat sangat ke blogger tu?



4 comments:

¶A.K.I¶ said...

n3 aduka taruna 2 sket je.. tp kurang diajr... klu sggah blog aki.. ada lg n3 yg siap hina ALLAH da la kutuk sultan

Mr.Clive said...

the power of internet leh diexploitkan...lol...haih...manusia2...

enjelinajolipit said...

http://74.125.153.132/search?q=cache:djHudqUJN8QJ:adukataruna.blogspot.com/2010/01/dah-mampos-buat-cara-mampos-la.html+http://adukataruna.blogspot.com/2010/01/dah-mampos-buat-cara-mampos-la.html

sia terimakaseh dgn ai ok!

cEro said...

cik N,
Oh! Malaysia ade amik sket preview post AdukaTaruna bengong tuh...

http://ohmalaysia.com/blog/2010/01/25/keterlanjuran-adukataruna-bawa-padah/

Gmbar Facebook dia bapak muka bongkaknye...
Tp td tgk berita kena gari sambil pakai baju lokap, hahahaha...
Sian...

 

pepatungkristal.blogspot.com Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez | Distributed by eFree Blogger Help