Berbaloi-baloi ??



Aku rasa dah dekat 3 minggu kot aku guna broadband ni.
Tak rasa berbaloi pun.

1) Connection yang memilih lokasi.
     Dalam bilik aku sangat2 lembap. Boleh YM jek.
     Kat bilik2 lain ok plak tu.
     Hangen la...tak dpt la aku nak usyar blog org lain sambil guling2 ats tilam.

2) Memandangkan aku keje 12jam sehari
    Broadband ni hanya boleh digunakan paling lama pun 2 jam sehari.
    Kat tempat keje nak online??
    Jgn harap la...kalau tak berdarah telinga aku ni
    Berbuih mulut supervisor aku membebel.
    Karang sawan pulak ah so tu.

Hmmm...bile la nak rase berbaloi-baloi ni...??



13 comments:

tingting said...

je vous remercie pour ce partage d'un article de Nice.
authentic nike shoes
discount puma shoes whosale
discount nike shoes whosale
cheap nike shoes
discount nike shoes
discount puma shoes
nike mens shoes
nike womens shoes
nike childrens shoes
puma mens shoes
puma womens shoes
chaussures puma
puma speed cat
Nike Tn Chaussures
requin tn
nike shox
puma shoes
puma CAT
puma basket
puma speed
baskets puma
puma sport
puma femmes
puma shox r4 torch
nike air max requin
nike shox r3
shox rival r3
tn plus
chaussures shox
nike shox r4 torch
air max tn requin
nike tn femme
pas cher nike
tn chaussures
nike rift
nike shox nz
chaussures shox
nike shox rival
shox rival
chaussures requin
jeans online
cheap armani jeans
cheap G-star jeans
cheap ugg boots

~@k1 is @utuMn!~ said...

huhuh...
spe yg anta komen di ats ini?
huhuh...
beb pkai berukban celcom??
humm.. klu ye sme la kte~
ak kt ops online gak!!
haha..
line on compare kt umh... xbes tol!

futbolmaster said...

berbaloi beb..tunggu la hasilnyer..

e_ja said...

hmm brokben apa tuh dear??..rasanya dlm msia nih blum ada brokben yg betul2 berbaloi2 kot..huhu..klau akak tetap lah streamyx di hati wpun sesekali dtg jgk sengal dia..huhu..

Cik N said...

@ki: ntah ler...wat iklan plak...hukhuk

same2 celcom broadband. coz wireless yg plg ok celcom kot. yg len cam hampeh jer dgr

Cik N said...

futbolmaster: poyo jek. bile nk rgster broadband? asyik curik wireless org jek.. ;p

Cik N said...

e_ja: betul la kak. dulu ms kat umah sewa gune streamyx xdela tension camni. ni nk loading blog sndri pun makan taun huhuuu sedey2 (T_T)

streamyx d best!! ;)

Mr.Clive said...

aku sayang streamyx! :P

chugie said...

panjang tul komen atas tu.

emm nape x change to others connection?? cari yg lebih laju dan x buang masa.

futbolmaster said...

saya sayang aztech hahahaha

theSkycrapper said...

streamix rulez..tumpang lalu..

Cik N said...

Mr Clive: Me too ;)

chugie: nak psg streamyx xle lg coz belum tetap lg nak duk cni..kene tgu dpt permanent job dulu. sabar2...huhuu

Cik N said...

futbolmaster: sementare ade.. ;p

Skyscrrapper: lalu la..cepat sikit! :p

 

pepatungkristal.blogspot.com Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez | Distributed by eFree Blogger Help