2010



Bosan la plak duk sorg2 kat umah ni
Online pun cam tak meriah je.
Sume org cuti balik kampung.
Aku je yg buat tak reti
Christmas ke...
New year ke
Keje je hari2.

Kononnye azam tahun baru
keje lebih rajin
Tapi sebenarnye
Company kedarung
Selagi tak bom office tu tak dpt cuti
Kalau terbakar office tu
Conformla u'r fired!

Sabar jela ye..
Kate mate duitan kan...


[Manisnya vanilla dan masamnya epal flavour]

Tahun baru means...
Tambah lagi la umur aku....hmmm
Apepun tetap syukur
Dipanjangkan umur...



5 comments:

Lyn Yusoff said...

happy new year :P

futbolmaster said...

xper2..semangt mesti kuat..byk tu dpt nnt...

Cik N said...

Lyn: Hepy new year.. ;)

futbomaster: haha hopefully la boleh tukar status company kedarung tu..;p

one-ny said...

haha..dah lame nk tnye..kedarung tu ape?huuu

Cik N said...

one-ny: mengikut kamus hidup ku.... kedarung tu bersamaan dgn kedekut, x berhati perut, hampeh dan semua yg negative la..hukhuk

 

pepatungkristal.blogspot.com Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez | Distributed by eFree Blogger Help