Anugerah Juara Lagu, Ally Iskandar dan Dia....




Malam semalam aku sempat tgk AJL
Even dh kul 10.10 mase tu but still byk lg performance yg aku dpt tgk.
Frust la plk...
bkn sebab result yang tu aku tak kesah sangat
Tapi tak dapat tengok Misha Omar perform.
Batang idung die yang besar tu pun aku tak nampak..huhuuu

Tengok aksi Ally Iskandar
Aku teringat kat somebody.

Malam dinner semester 5
Waktu DIA pakai kemeja dan vest
Spect tu jugak...
Sebijik!!

Bezanya...
DIA lebih handsome dari Ally Iskandar
[Sila muntah jauh2]

Bile check facebook pagi ni
Rupa-rupanya
Bukan aku sorang je yang rase camtu...


11 comments:

~@k1 is @utuMn!~ said...

ur in love!!
hahah.. darling... i click ur xpax skali...
btl ke dia ag hensem dari ally?
sbb aki likes ally iskandar!

Anonymous said...

yeke?
hee~
ncem sgt?

nak tgk!

http://tanpanamahati.blogspot.com/

shukjessa said...

hahaha N mcm kenal je si dia time dinner sem 5 tu hahaha

futbolmaster said...

saper cik n?

one-ny said...

elelele..puji cik abg sdiri ker? ceh..ini budak mmg sudah angau! huh!

Cik N said...

@ki: yup i'm in luv! ;)
mestila die lg nsem...kalau x i fall in luv wt ally la jwb nyer...haha

[sbnrnye dh syiok gler gn ally iskandar tp bak kata karam singhwalia bertepuk sebalah tgn takkan berbunyi] (T_T)

Cik N said...

Anonym: Nk tgk ke...ala tgk je Ally Iskandar tu pastu bayangkan die nsem sikit jek haha ;p

Cik N said...

Shukjessa: Haha kenal ke...same tak?? ;p

Cik N said...

futbolmaster: Adela..rahsia! ;D

Cik N said...

one-ny: ala Ally selalu sgt org kate die nsem...bg la chance cik abang sy ni kembang2 lubang idung jap heheh ;p

tingting said...

Your article is very good.I like it very much.
spot season
Running in Autumn
It is time for sporting
puma ferrari shoes
cheap nike shoes
puma shoes
ferrari shoes
nike shox nz
Ugg Boots
nike 360 air max
nike shox shoes
cheap puma shoes
puma drift cat
cheap nike shox
nike air max 360
nike air max
pumas shoes

 

pepatungkristal.blogspot.com Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez | Distributed by eFree Blogger Help