Bukan untuk LELAKI



Sekumpulan 'budak' lelaki
4-5 orang
Duk melepak kt tempat parking.

Takde buat ape pun.
Memang tu hobby diorang.
Nampak perempuan lalu
Pandang dari atas sampai bawah
Biji mata macam nak tersembul keluar

Tak kirela yang lalu tu
Adik ke...
Kakak ke...
Awek orang ke...
Bini orang ke...
Asalkan perempuan
Sedap mata memandang
Tak bawak anak atau laki
Diorang mule la tunjuk teror.

Ape ingat korang ramai
Aku tak berani nak tenung balik?

"Apehal??"

Tersengih2 tayang gigi
Tunduk malu sambil jawab
"Takde pape..no comment"

Hangin betul la dengan budak2 ni

Agak2 r nak tunjuk belang pun
Bukak mate besar2
Tengok baik2
Ingat aku ni budak sekolah ke??
Tak reti respect orang langsung.

Bikin panas!!


15 comments:

enjelinajolipit said...

sebab tu mana2 pegi saya angkut bopren. kalo ada laki jeling, kasi tenung balik. apa hal???! bajet diri maco la tu. tp perangai rubbish!

smart nobita said...

dorg ramai..eksen la..cube tinggal sorg jer..msti terkulat2..xpun lari balik sambey ngis2 biler dier plak kne kacau..ahaks!

futbolmaster said...

betul3...

Cik N said...

enjelinajolie:

kalau betul2 macho takkan wat bende2 camtu...bopren saya out of coverage la...hukhuk

Cik N said...

smart nobita:

hahaha...lari balik masuk dlm bilik nanges bwh bantal :p
betul la tu belagak je lbh..

Cik N said...

futbolmaster:

cane nk deal gn dorg tu??

futbolmaster said...

well..boys will be always be boys..but your action was rather impressive....good job! =p

Cik N said...

futbolmaster: kate minah rempit..haha:p

futbolmaster said...

i like minah rempit =P (uwek3)

smart nobita said...

rempit ke?? hahaha..rempit yg sopan i guess..hee..(^.~)v

Cik N said...

futbolmaster: when i'm alone yup i mmg berani nk buat ape pun. tapi kalau ade org lain esp lelaki kasi chance la org tu tunjuk ke-hero-an..haha :p

Cik N said...

smart nobita: nasib bek x merempit nek skuter kalau x cnfm akak duk bersimpuh atas moto.. :p

Cik N said...

smart nobita: nasib bek x merempit nek skuter kalau x cnfm akak duk bersimpuh atas moto.. :p

theSkycrapper said...

boys will always be boys?..

Cik N said...

Skyscrapper: agak kurang kesedaran di situ

 

pepatungkristal.blogspot.com Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez | Distributed by eFree Blogger Help