Notes


Semalam mak ke klinik untuk kali ke 2.
Actually demam dah hampir seminggu.
Siang sihat malam suhu tinggi.
Last Wednesday aku dah hantar tapi doctor kate demam biasa.
But semalam mak pening dan muntah2.
So semalam ambil darah. Platelet rendah 900 ++. Suspect dengue.
Kene refer ke hospital. 1 ptg kat hospital masuk air sampai biru kulit. Pucat.
Luckily suhu turun & tak kene tahan kat ward.

Arini aku keje cam biase & tengahri tadi call mak.
Mak kate dia OK. Dah tak demam. Feeling better.
Alhamdulillah...

I'm x feeling well. Tekak membara. Dah lama tak demam ni. Hmmm...


13 comments:

cEro said...

bahaya skang..
sakit sket, gi laa check...
byk dh contoh amik mudah kt sakit sikit ni..

bersama2 laa kita jaga kesihatan...

theSkycrapper said...

syukur mak kau dah ok..n kau minum air banyak ye..semoga tidak sakit..

Cik N said...

@cEro

ntah la dah terbiasa. kalau sakit sikit2 ni malas nak jumpe doctor. lg2 doc gomen. dah la x sihat tambah sakit hati plk...

doc private ok anytime tp sediakan jela ongkosnya..

Cik N said...

@theSkycrapper

i will. tapi kan nape aku rase ayat ko cam skema ek...

Cik N said...

@theSkycrapper

ke ko mmg skema...tp aku x perasan

Lyn Yusoff said...

sekarang ni kalu demam skit refer lah hospital besar. klinik2 ni kdang2 check main2 jer.
u pun klu demam g hospital cepat2..
get well soon dear...

shukjessa said...

hati-hati denggi, dan hati-hati H1N1 nih...

sama-sama deadly, tapi yang aku tahu denggi meninggalkan simpmtom yang boleh didetect cepat...

kene start pakai balik mask, bwk hand sanitizer mane2

prevention better than cure

theSkycrapper said...

@Cik N

HAHAHA..aku nerd ok..dan yg paling comel dlm klas..wahahahahaha

futbolmaster said...

.........!!!!!

Cik N said...

@theSkycrapper

Nerd agree.
Comel?? ermmm....aku lg comel la. Hahaha :p

Cik N said...

@Lyn Yusoff

Clinic kdg2 mmg sambil lewa je..
I'll tk care of myself n mk sure will b better ASAP coz xnak g hspital...hihiii

Cik N said...

@shukjessa

Baik shuk.
Sama2 kita menjaga kesihatan :D

Cik N said...

@futbolmaster

.....???

 

pepatungkristal.blogspot.com Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez | Distributed by eFree Blogger Help