Survey

  sticky mode     



Nak tanye korang ni...
Lambat tak nak loading page pepatung kristal ni?

Just nak tau berat ke x...
Kat aku ok je kat korang tak tau la kan.

Tolong tinggal comment ek. TQ.


p/s: scroll down for new entry

13 comments:

theSkycrapper said...

depend dkt net time tu..average aku 5 seconds.

e_ja said...

ermm ok jer kot..;-)

Lyn Yusoff said...

laju gak lah..
dlm 5 seconds camtuh...
dulu quite lmbt skit...

cEro said...

ikut connection laa..
tp kalo ko nk lebih accurate n nk tau element mane dlm blog ko paling lame nk loading, aku suggest ko gi website ni..

http://tools.pingdom.com/

at least dpat baiki loading time..

paan said...

xsgt...ok la..

Cik N said...

@cEro

COOL! Thnx..

sue said...

xla lambat sgt.. hurm dah lama x jengah kat sini..hehehhe

3.z.z.3 said...

OK JE...XLAMBAT PUN..

nirelwof said...

ok jer...average...
heheh =)

Cik N said...

Thnx sume..;)

♥ juhairah ♥ said...

x lmbt pon :)

Whoopz said...

Ok je.. Gwa guna henp0n buruk je in bl0g ni.. Xde masalah..

Cik N said...

Oryte thnx sume.. ;)

 

pepatungkristal.blogspot.com Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez | Distributed by eFree Blogger Help