Braces


Ade tak contest yang hadiahnya

pakej pemasangan pendakap gigi/braces

plus rawatan susulan?



Kalau ade gtau ek...aku nak join!

10 comments:

theSkycrapper said...

nak pkai braces ke N?..gigi kau kenapa?..kalau pkai dr kecik x sakit sgt org ckp, ni dah hampir2 tua ni, mesti rasa x nk mkn seminggu nnt..

Cik N said...

mmg nk pakai dr kecik tp mahal r...dh tue ni pun x mampu lg..ish3

org kate nak cantik mmg sakit...

gg aku d mslh dalaman yang makin lame makin x dpt disembunyikan...hukhuk

Cik N said...

@theSkycrapper:

nak try r reply comment kat sini..muahaha

Cik N said...

@Cik N

asal x le ek...hukhuk

Cik N said...

@Cik N

eh dah boleh!! yeay x sia2 bersengkang mata...muahaha

theSkycrapper said...

try2..

Lyn Yusoff said...

U nak pakai braces ker??
agak2 ade tak ek contest hadiahnyer dpt pakai braces... tingin gak.. hehehe

Cik N said...

@Lyn Yusoff

teringin la gak nak letak pagar berduri haha
tapi tgh kire budget...huhuu mahal sgt la...

tu r xde sape2 ke nk wt contest thn bg present braces..huuu

KIAMBANG said...

hahhaa... suka post ni! i thought/hope the same too...

Cik N said...

@KIAMBANG

haha...d mslh gigi gak ke kiambang :)

 

pepatungkristal.blogspot.com Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez | Distributed by eFree Blogger Help