Sungguh la bosannya kerja ari sabtu..


Saya mau hadiah misteri!!

Tiba2 jadi bersemangat nak join contest.
Commentator terbaik la...
Visitor paling active la...

Harap2 kali ni bukan hangat2 tahi cicak.

Oh ya ceritanya begini.
Saya bersiar-siar ke rumah Cik Nadd 
Dan terdengar Zai Kulim menjerit-jerit di dalam kotak
Akhirnya saya tersesat di sini .
[cerita yang langsung x dramatik. lantak]

Langkah kanan
Zie Fauzi aka tuan punye teratak ade giveaway... sesuatu yang misteri.
I like mysteri...

Suke2 je ni mane tau ade rezeki.
Korang nak join x? Kalau rajin join la g cek kt sini ek....
And jgn lupe letak name Cik N as referee...

p/s: tetap nak try even dah tau readers ramai laki je yg cnfm2 x kuase nak lyn bende gini..huhuu



8 comments:

enjelinajolipit said...

dia bagi katak hidup seko baru tau

Lyn Yusoff said...

Marilah join contest Lyn yg simple tuh..

Cik N said...

@enjelinajolipit

ait kilang makanan ape kes plak la nak bg katak jelina ooiii....

Cik N said...

@Lyn Yusoff

Yep Lyn i'm on my way...gheee :l:

ZiE FAUZi said...

salam cik n..tq,join GA yg x seberapa ni.. gudluck yer..

futbolmaster said...

aper nie

Cik N said...

@ZiE FAUZi

TQ2 ala xyah pk lame2 la bg je GA tu kt hamba yang mengharap ni...gheee ;D

Cik N said...

Hahaaa...saje merepek :p

 

pepatungkristal.blogspot.com Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez | Distributed by eFree Blogger Help