Ada orang kata...

Kalau lelaki dalam gambar ni dipakaikan tudung...
Rupanya seiras aku. 



Setuju..??? 

10 comments:

Shukjessa said...

wakakakakakak...

kasi aku gelak 10 round dulu la N..wakakakakak

tak bley ah, pakai tudung buh make up pun aku rasa nak iras ko tu susah la hahaha...

hahhaha =p

Ch@ Ch@ said...

tang mane same cik N??
rowel yang gagah perkasa tinggi tu..
compared dgn N...jauuuuuuuhhhhh..hehehe..

e_ja said...

lamanya akak x jengah ke blog cik N nih..maklumlah akak ni mcm biskut.jap ada jap takde..sdg cuba2 utk terus ada lah ni..

gbr tu akak x tau ler sama ke tak dgn cik N tp mcm ada iras2 jgk kot..hehehe

tanaktama said...

adeiii...ni gambar mane lak ni?ni time mude2 lg ni ahahaha..cis!

cEro said...

pergh!!! rowell pakai tudung dh mcam cina mualaf laa..
hahaha..
rindu abg rowel yg hensem (geli...)

Cik N said...

@Shukjessa

Tu la pasal buta harapan betul la org tu...

Cik N said...

@Ch@ Ch@

Tang gigi kot..hahaa..
Xtau la cha pecah perut dgr org tu ckp camtu..

Cik N said...

@e_ja

Biskut2 pun dah bertahun dah akak kat sini..haha

Yeke kak? Alamak baru nak perasan cantik..hehe

Cik N said...

@tanaktama

Ni masa birthday aku yg ke 24. Means ko umo 26. Mmmg mude sgt pun..:p

Cik N said...

@cEro

Scary ok roro pakai tudung!
Geli gak...(muntah hijau..!!!) :p

 

pepatungkristal.blogspot.com Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez | Distributed by eFree Blogger Help