Iklan dalam berita?


Jarang dapat tengok berita sekarang ni.
Biasanya sampai rumah je dah berita sukan.
Frankly speaking...tak minat langsung nak tengok.

Picture kreadit to google


Heran.
Nape sekarang ni Buletin Utama selitkan promotion.
Last 2 weeks aku tengok promote product 'Malam Jumaat'.
Then 'Permata Hijrah'
'KLMU' pun ada gak.
Dah takda berita ke sampai nak kena selitkan iklan dalam berita?


6 comments:

Lyn Yusoff said...

eeh!! lyn tak pasan pun..
padahal selalu je mengadap berita..

Shukjessa said...

biaselah malaysia kan nak muflis tahun 2012? 2014? kalau subsidi still beri kepada rakyat. hahahaha kalo subsidi kecoh satu malaysia, tapi kalo projek terbengkalai, projek gajah putih, duit kerajaan kena songlap, penipuan pembelian barang, kalo boleh nak sorok sampai lubang kubur pun...

tapi beri bantuan kepada rakyat kecoh...tak paham aku

cEro said...

diorang nak duit le..
sbb waktu buletin utama tu prime time
byar iklan berkali ganda dgn waktu bukan utama..
giler kaya malam jumaat nak bayar iklan prime time..

Cik N said...

@Lyn Yusoff

Serius? Selain petronas memang byk iklan2 lain...
Lyn ngadap berita ke blog? hehe.. :p

Cik N said...

@Shukjessa

Biasa la tu syuk...bukan baru pun bende nih..
Tapi nk buat cane dah kita duk sini kan...but still kena bersyukur cz kita masih berjaya kekalkan keamanan evn ade gak ajaran songsang yg x abes2 nak wt kecoh...

Ckp pasal muflis...seram tu..hukhuk

Cik N said...

@cEro

Yup ur ryte!
Tak heran la kot cz org malaysia kan taksub dgn bende2 camtu...cpt sgt terpengaruh. No wonder la malam jumaat tu boleh invest utk iklan ribu riban..

 

pepatungkristal.blogspot.com Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez | Distributed by eFree Blogger Help