Appreciation



Very short post i hope.
Just wanna thanx Lyn Yusoff for the special gift.
Dont have time to snap d picture..maybe next tyme.

Nape ek tiba2 je dapat present ni?
Cz i was the top commentator for her blog.
I luv to read her story coz it's real. I mean her real life.
And when i leave a comment for sure she will reply.

Want to know who is the person i'm talking about?
Check it out here.

Have u ever admire someone just by visiting his/her blog?

6 comments:

Shukjessa said...

so far blum lagi hehe, tp 4 sure aku suke lawat blog kawan-kawanku =)

Lyn Yusoff said...

its my pleasure dear..
hope u like it... :)
take care & keep in touch..
*hugs*

cEro said...

aku lebih byk jd silent reader je..
bg komen kalo aku rase perlu, mcam dia tanya pendapat ke, soalan ke..
tak pandai sgt laa dunia blog ni...

Cik N said...

@Shukjessa

Aku kagum giler kalau bc blog2 org yg sucess evn x kenal pun die sape..tak kisah la die succes di mata au je ke atau sebaliknya... Aku d follow blog sorg student ni, dia ada penyakit kronik yg kene wt treatment tiap2 mgu but at d same time die ttp nak habiskan study... Kuat giler..admire kat die.

Blog member harus la...tu salah 1 cara nak keep in touch amik tau hidup dia cane evn tuan punye blog tu xsedar pun yg kite sbnrnye follow die..

Cik N said...

@Lyn Yusoff

Dont wory Lyn i like it!
Thanx again ;)

Cik N said...

@cEro

tgl comment kalau rase nak..kalau x pun xpe..
pd aku blog ni just for fun. yela kdg2 kite xtau pun nk comment ape...but it is 1 of 2 way 2 show that we have read the article. more to appreciation i guess. thats all..

kdg2 aku nak comment tp tgk ape yg aku nk tulis org lain dh tulis so aku diam2 jela..huhuu

 

pepatungkristal.blogspot.com Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez | Distributed by eFree Blogger Help