MIHAS 2010

Just follow my colleagues since i have nothing to do yesterday... 

Main entance...
While looking for parking space, sempatlah snap2 ni.
Ingatkan parking free tapi RM5/entry. Ceettt!!
Nasib baik boss bayar kalau tak....heheh

 Selamat menjamu selera... ;)

Sebelum masuk isi form dulu...

Then akan dapat sticker ni

Ni la booth company aku. Lepak sini dulu sebelum serbu booth lain ;)

Banyak sangat booth kat sini. Local and outsiders company all together aku rasa ada la dalam 400 kot. Ke lebih...huhuu
Yang aku ingat FAMA, Sime Darby, Dinding's, Ayamas, Pau Ahmad..n banyak lagi la. So dapat la makan popia n keropok lekor yang berbeza version, dim sum yang sedap giler..rase nak datang and try 2-3 kali...n yang paling pelik aku makan..ikan keli salai.
Aku tak makan ikan keli, tapi dah makan baru tau tu keli...huhuu

Tapi yang paling best booth London Dairy. Sebab...i got this for free!! 

 Chocolate almond ice-cream. Yummy!!!

Tak sia-sia queue..heheh. Maybe coz last day, dorang nak balik dah thats why la slumber je bagi ice-cream ni sorang satu.


 
 See..how cheerful i am with the free creamy ice-cream..haha

This coming weekend ada plan with my beloved sister n niece. Hopefully tak kena kerja on Saturday...
Have a wonderful week readers! 


5 comments:

Shukjessa said...

wah2 durian tak jual ke N? hahaha

Cik N said...

@Shukjessa

Durian tu xde la plk...tp roti canai segera perisa durian ade :)

cEro said...

aku suka ikan keli salai...
kalo masak kuah lemak mmg superb...

futbolmaster said...

perRRghhHH...PERgi xAJAk =P HEhEhE

Cik N said...

@futbolmaster

Event ni x sesuai utk org2 yg tgh diet :p

 

pepatungkristal.blogspot.com Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez | Distributed by eFree Blogger Help