Ramadhan Muncul Kembali...


24 atau 25 kali Ramadhan aku jumpa...
Banyak sangat cerita yang susah nak lupa...
Either puasa kt kampung or di perantauan (ayat agak jiwa2)
Semuanya ada keistimewaan masing2.

Since baby sampai form 5 aku stay dengan mak pak..
Lepas tu aku dapat further UiTM Shah Alam (memang mintak situ je pun..haha)
Terpengaruh dengan cerita2 yang UiTM u paling murah di Malaysia...
Dah la 1st time jauh dengan famly...minggu orientasi bulan puasa pulak tu.
Sadis betul rasa...tapi semua ok.
Plus minus dekat 6 tahun gak aku stay Shah Alam.

Puasa paling best mestila waktu diploma.
Stay kat kolej, dapat makan free. Sedap pulak tu!
Tambah2 lagi makan ramai2 dengan member...
OMG I really miss that moment.
Lepas berbuka pergi terawih, then balik terawih dapat moreh.
Makan lagi...

Hasilnya??
Seperti gambar di bawah...hahaaa
Berat masa tu mcm 60kg ++ kot...

Agaknya camni la rupa aku bila pregnant nanti ek..???
Betul la bila orang kata gemok tu = happy  
So jangan la pelik kenapa sejak couple boyfren saya gemok!

4 comments:

theSkycrapper said...

ok la tu..skrg bro gemok..nnt kau pulak gemok, bro kurus jaga anak..kira mcm acara lari berganti ganti la..kan?..=p..sori bro!..^^

Cik N said...

@theSkycrapper

Bro kurus sbb jg anak..??? Hmm..we'll see...:p

Hana said...

haha..kite dulu kre berjaya la wey...bahagia...mkn free, tido free...mcm2 ada...senang ati ..tu yg besau2 aje...huhuh tp ko besar n then kecik gak..aku trusan membesar..hahaha lg berjaya...

Cik N said...

@Hana

Rindu weyh..huhuu

 

pepatungkristal.blogspot.com Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez | Distributed by eFree Blogger Help