IKEA



Hari ini dalam sejarah aku g melawat IKEA.
Biasa lalu depan jek tak teringin pun nak singgah.
Dah tertanam dalam otak aku ni IKEA tempat untuk orang2 yang dah kawen jek.

Tapi tadi teringin plak nak jamu mata kat situ
(Practice jadi orang2 yang dah kawen la konon).

Memang interesting gilerr. Kalau orang yang pernah pergi mesti tau konsepnya. Show room yek bukan cam shopping complex yang kita biasa pergi. Susun barang banyak2 then pilih. Bosan. Kat sini dia dah susun set bedroom, living room, kitchen etc... So die tolong kita generate idea camne nak decorate rumah kite sendiri. Tak la blur2 nak wat concept ape..kaler ape...etc.


Macam2 idea kat dalam pale otak aku tadi.
Nak living room camni...nak bedroom cenggitu...bla bla bla...
(Imaginasi terlampau).


Aku suka basic colour black n white. Modern, simple tp cantik!



Tak sabar rasenye nak berumah tangga ada rumah sendiri... 


5 comments:

Shukjessa said...

apo laie, pukul la tabuh pukul la tabuh pukul rebana~~

kalau dah jodoh, kalau dah jodoh tidak ke mana wahahahah

aku pun baru gi IKEA sekali je dulu, tu pun jalan2 makan hot dog dgn karipap dkt situ sebab murah haha

cEro said...

ikea tu apa??
(soalan aku yg tak pnah pegi..)

Cik N said...

@ Shuk:

Hahaaa...awl sgt nk main lagu tu...
Yeke murah? Asl x gtau awl2 bley try...huhuuu

@ cEro:

IKEA stands 4 Ingvar Kamprad Elmtaryd Agunnaryd.
Combination name owner gn tpt lahir die...;)

futbolmaster said...

pe lagi...kawen la cepat hahahahahhaha

Cik N said...

@ futbolmaster:

OK!

 

pepatungkristal.blogspot.com Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez | Distributed by eFree Blogger Help