Omak kau tokojut den!!





2 ari ni aku dah tamat menelaah blog followers.
Macam2 cerita ada..
Happy..sedih.. 
Information pun banyak dapat
Tambah pengetahuan dalam kemahiran hidup.
Tapi ada something yang di luar jangkaan

Ni 1st time aku terjumpa blog yang serupa itu
Lain dari yang lain
Yang buat aku berkata
"Orang camni pun ade?"

Blog yang penuh dengan link
Ingatkan iklan biasa...
Link  yang bertajuk sumber pendapatan...
Produk kuruskan badan
Makanan kesihatan...etc
Tapi bile di click kat link tu
Keluar bende2 yang tak sepatutnye

Lain sangat2 dari tajuk.

aku d sorg member..bile kene marah akan tersengih cam incik babun ni ;p


Tipah tertipuuu...
Kalau ye pun nak wat camtu...
Letak ler warning
Xdela den tokan kek link tu dengan ponuh yakin
[exited nak cari keje]
dan tokojut baboon..





7 comments:

♥chentaMAYA™ said...

ahaha~
tkejot ke?

IxoR@ said...

apa tu?

konpius cik pora...hohoho....

Cik N said...

chentaMAYA:.....serius terkejut. excited nak tgk cane nk buat duit ttbe kuar cane nk buat....[tuuuttt] hukhuk


IxoR@:.....cik pora pura2 kompius ke...?? ;p

~@k1 is @utuMn!~ said...

ap 2 n??
hahaha..
cte2!

Cik N said...

aki:....urmm....18sx la..hukhuk

GeuMJanDi :)) said...

ish2...18 sx..dasat2...tkde keje ape...

Cik N said...

geum:.....tu la keje die..dpt royalty kowt..entah ler...

 

pepatungkristal.blogspot.com Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez | Distributed by eFree Blogger Help