OLD TOWN WHITE COFFEE






HALAL atau HARAM?

Walaupun 80% halal
20% ragu2 tu cukup untuk jadi sebab
Kenapa aku takkan jejakkan kaki ke situ lagi.

Sharing info...byk tapi ni je cukup kot.
1, 2, 3, 4, 5

My beatiful readers, kalau ada jumpa info yang mengesahkan cafe ni HALAL please do inform me k...


5 comments:

Mel said...

I mmg tak makan kat oldtown white coffee...same as Pak Li Kopitiam da after few stories yg melekat kt telinga nih...
Diragui...N kite sbg umat Islam better elakkan benda2 syubhah ni...
B in the safe zone... =)

Mel said...

I mmg tak makan kat oldtown white coffee...same as Pak Li Kopitiam da after few stories yg melekat kt telinga nih...
Diragui...N kite sbg umat Islam better elakkan benda2 syubhah ni...
B in the safe zone... =)

Cik N said...

Mel:.....Pak Li pun? Aiiyookk!!
Betul tu bile dah ragu better jauhkan...nak jadi darah daging kan...;)

futbolmaster said...

even if ader food yg haram (if betul)..how about the other food yg halal?

Cik N said...

futbolmaster:.....boleh ke halal dicampur-adukkan dengan haram?

 

pepatungkristal.blogspot.com Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez | Distributed by eFree Blogger Help